İç Anadolu Bölgesinin Yemekleri

28.11.2014 10:41
  1. HUNNAK
    HURMA TATLISI (Sivas)
    İrmik helvası (Konya)
    İskilip Dolması (Çorum)
    Kandil Makarnası (Nevşehir)
    Kapama(Eskişehir)
    KARA KIZ KÖFTESİ (İç Anadolu)
    Karaçuval Helvası(Çorum)
    KAYSERI MANTISI
    Kayseri Köftesi
    Keşkek
    Keşkek (Çorum)
    Kıkırdak çorbası (Konya)
    KIRŞEHİR KÖFTESI
    Kirtimburt (Kayseri)
    KÖBETE(Eskişehir)
    Kuru (Beypazarı)
    Madımak (Yozgat)
    Mantarlı Borani (Çorum)
    Mumbar (Aksaray)
    Nevzine (Kayseri)