Anasayfa > İç Anadolu Bölgesinin Yemekleri
İç Anadolu Bölgesinin Yemekleri
28.11.2014 10:41
-
-
HUNNAK
HURMA TATLISI (Sivas)
İrmik helvası (Konya)
İskilip Dolması (Çorum)
Kandil Makarnası (Nevşehir)
Kapama(Eskişehir)
KARA KIZ KÖFTESİ (İç Anadolu)
Karaçuval Helvası(Çorum)
KAYSERI MANTISI
Kayseri Köftesi
Keşkek
Keşkek (Çorum)
Kıkırdak çorbası (Konya)
KIRŞEHİR KÖFTESI
Kirtimburt (Kayseri)
KÖBETE(Eskişehir)
Kuru (Beypazarı)
Madımak (Yozgat)
Mantarlı Borani (Çorum)
Mumbar (Aksaray)
Nevzine (Kayseri)